Project Rembrandt, Paleis Het Loo, Apeldoorn, Nederland.

In het tweede seizoen van het succesvolle TV-programma Project Rembrandt gaat men in acht afleveringen wederom op zoek naar de beste amateur kunstschilder van Nederland. Uit 30 kersverse kandidaat-leerlingen worden 10 gepassioneerde talenten gekozen die zich in een half jaar tijd het oude ambacht van kunstschilder meester proberen te maken. Dit weekend kon je in de zogenaamde Aanspanplaats van de stallen en het koetshuis van het Paleis Het Loo, de deelnemers en hun werken zien. In een prachtige setting met daarbij ook prachtig weer, heb ik de ‘aspirant Rembrandts’ mogen spreken en hun werken kunnen bewonderen. Ongelooflijke talenten met verschillende stijlen en onderwerpen. Ik ben blij dat zeer binnenkort de musea weer opgaan en ik allereerst ‘mijn’ Rembrandtschilderijen weer in het echt kan bewonderen. In aanloop daar naar toe was dit een prachtige inleiding met een groot compliment voor alle deelnemers.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *