The Wallace Collection, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Na mijn vertrek uit Dulwich arriveer ik rond het middaguur op Victoria Station en neem een paar haltes met de metro voordat ik het laatste stuk naar The Wallace Collection loop. Ik arriveer er iets later dan verwacht want de afstanden in Londen zijn in werkelijkheid net iets verder dan de kaart doet vermoeden. Het prachtige herenhuis staat aan het Manchester Square en beslaat een heel blok. Het interieur is aanzienlijk opgeknapt sinds mijn laatste bezoek in december 2010 en ik geniet volop van de vijf Rembrandtschilderijen. Maar eerst doe ik mezelf tegoed aan een uitgebreide lunch in het uitstekende restaurant in het atrium van het museum.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *