Dulwich Picture Gallery, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Vandaag ben ik op weg naar de eerste van twee redenen van mijn bezoek aan Londen. Met de trein reis ik af naar Dulwich waar ik in 2010 al was en nu terugkeer voor een specifieke tentoonstelling. De Dulwich Picture Gallery toont in de tentoonstelling Am I Rembrandt? niet alleen de voorbereidende tekening van hun schilderij Girl at a Window maar tevens het schilderij Self-Portrait, Wearing a Feathered Bonnet die is uitgeleend door Buckland Abbey en dat scheelt een behoorlijke reis door Engeland. Beide schilderijen en tekening blijken prachtig en in een nog verbeterde stemming besluit ik vandaag twee musea te bezoeken.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *